skip to Main Content
Menu
Tilaa Kotitapetin Tapetit Suoraan Kalasatamaan

Tilaa Kotitapetin tapetit suoraan Kalasatamaan

Sisustaminen on helppoa ja nopeaa, kun Kotitapetin upeat tapetit tilaa suoraan kotiin Kalasatamaan! Netistä tilaamalla voit jättää kauppojen kiertelyn kokonaan väliin ja voit hoitaa koko prosessin vaikka kotisohvalla. Kalasatama on monin tavoin viehättävä asuinpaikka mutta kovin suuria tapettivalikoimia alueelta ei löydy. Onneksi voit Kotitapetin avulla unohtaa vaivalloisen ja aikaa vievän ostosreissun ja keskittyä johonkin paljon kivempaan! Löydät tästä artikkelista näppärät niksit Kotitapettien tapettien tilaamiseen suoraan kotiisi Kalasatamaan!

Löydä sopiva tapetti kotiisi

Monipuolinen Kotitapetti verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tapettimalleja. Ensiksi pää saattaa jopa mennä hieman pyörälle monipuolisten valikoimien keskellä, mutta onneksi Kotitapetin valikoimat on helppo ottaa haltuun verkkokaupan näppärien filttereiden avulla. Päätä siis ensiksi, millaisen värimaailman ja tunnelman haluat Kalasataman kotiisi ja lähde tämän jälkeen filtteröimään hakutuloksia toiveidesi pohjalta.

Jos kaipaat kotiisi aurinkoista ja kesäistä tunnelmaa, selaa ihan ensiksi keltaisen sävyisen tapetit läpi. Keltainen Kotitapetin tapetti tuo kotiisi aurinkoista tunnelmaa ja tekee myös omasta olostasi iloisen ja energisen. Rauhallista tunnelmaa Kalasataman kotiinsa haluavan kannattaa sen sijaan suosia esimerkiksi rauhallista vihreää väriä ja rauhallisia kuvioita. Onneksi Kotitapetin valikoimista löytyy tapetit kotiin kuin kotiin.

Uniikki ilme valokuvatapetilla

Yksi hyvä vaihtoehto Kalasataman kotiin on uniikki valokuvatapetti. Valokuvatapetteja on toki saatavilla myös valmistuotteina, mutta uniikkia ilmettä kaipaava kalasatamalainen voi teettää upean valokuvatapetin vaikkapa itse ottamastaan valokuvasta. Näin uuden kodin seinälle Kalasatamaan voi ikuistaa jotakin itselle erityisen tärkeää. Valitse siis jokin itsellesi erityisen tärkeä kuva – esimerkiksi paras lomakuva ikimuistoiselta kaukomatkaltasi tai paras itse ottamasi luontokuva. Kotitapetin näppärä valokuvatapetti-työkalu opastaa sinua valokuvatapetin tilaamisessa kuvan lataamisesta koneelle sen tilaamiseen saakka. Näin voit saada Kalasataman kotiisi uniikin ilmeen valokuvatapetilla nopeasti ja helposti.

Tapetoi sujuvasti Kotitapetin vinkeillä

Kotitapetti auttaa asiakkaitaan myös tapetoinnissa jakamalla hyviä vinkkejä sekä myymällä tapetoinnissa tarvittavia työkaluja. Lisäksi Kotitapetti tarjoaa sinulle mahdollisuuden tilata ennen lopullista tapettivalintaa erilaisia tapettinäytteitä. Näytteet toimitetaan suoraan kotiisi Kalasatamaan ja voit kokeilla niitä kaikessa rauhassa kotisi seinälle. Näin sinun on tavallista helpompaa arvioida, millainen tapetti sopii parhaiten uuteen ympäristöönsä Kalasatamassa. Kalasataman tornitaloon ja alueen matalampiin kerrostaloihin sopii hieman erilainen sisustustyyli. Tapetin valinnassa kannattaakin huomioida esimerkiksi asunnon valoisuus ja asunnon tyyli. Kalasataman alueen asunnot ovat yleensä ultramoderneja, joten myös tapetti voi noudatella modernia tyyliä.

Julisteet ovat vaihtoehto tapeteille

Julisteet ovat toinen hyvä vaihtoehto tapeteille ja ne ovat siitäkin kiva vaihtoehto, että ne on helppoa ja edullista vaihtaa aina, kun sisustustyylisi muuttuu. Myös julisteita löytyy helposti ja nopeasti Kotitapetti-verkkokaupasta.

Julisteet ovat hyvä vaihtoehto myös siinä tapauksessa, että asut Kalasatamassa vuokralla. Vuokra-asuntoa ei nimittäin välttämättä saa tapetoida, ei ainakaan ilman asunnon omistajan lupaa. Toisaalta vuokra-asuntoon ei välttämättä myöskään halua ostaa itse kalliita tapetteja, koska muutto toiseen vuokra-asuntoon tai omaan omistusasuntoon voi siintää mielessä. Tällaisessakin tilanteessa julisteet ovat hyvä vaihtoehto, sillä ne on helppo pakata mukaan muuton yhteydessä. Julisteet voi myös kehystää kauniilla kehyksillä, jolloin niistä tulee upeita tauluja pikkurahalla.

Tällä hetkellä Kotitapetin myydyimpien julisteiden joukosta löytyy muutamia tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin Kalasataman moderniin tunnelmaan. Esimerkiksi mustavalkoinen Ballet technique -juliste sopii kehystettynä hyvin mustavalkoiseen kotiin ja sen viereen voi hyvin sijoittaa esimerkiksi toisen Kotitapetin valikoimista löytyvän tanssiaiheisen Retro woman dancing -julisteen. Voit selata myös Kotitapetin laajaa julistevalikoimaa näppärien filttereiden avulla ja löytää näin helposti ja nopeasti Kalasataman kotiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot!

Back To Top
Search
Total