skip to Main Content
Menu
Kalasatama – Plussat Ja Miinukset

Kalasatama – plussat ja miinukset

Kalasatama on monen helsinkiläisen tämänhetkinen suosikkikohde – monestakin syystä. Alueen asunnot ovat haluttuja ja myös alueelle noussut ostoskeskus Redi on herättänyt kovaa keskustelua puolesta ja vastaan. Löydät tästä artikkelista Kalasataman plussia ja miinuksia, ja voit niiden avulla arvioida entistä paremmin, olisiko Kalasatama sopiva paikka juuri sinulle – olipa kyse sitten asumisesta, tai mukavan shoppailupaikan löytämisestä!

Metro tuo ja vie näppärästi Kalasatamaan

Yksi alueen ehdoton plussa on se, että metro tuo ja vie näppärästi suoraan Kalasatamaan, ja sen ytimeen eli Rediin. Metron käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä metrossa tarvitse välittää liikenneruuhkista, tai pohtia minne voisi parkkeerata auton. Hypätessäsi ulos metrosta, olet heti valmis tutustumaan Kalasatamaan ja sen moniin erilaisiin puoliin.

Sokkeloinen Redi

Kalasataman kauppakeskus Redi on saanut noottia sokkeloisuudestaan ja pakkohan se on myöntää, että kauppakeskus ei ole aivan selkeimmästä päästä, mikä on selkeä Redin ja koko alueen miinus. Monet asiakkaat huristavatkin metrolla Redin ohi joko itään päin suoraan Itikseen, tai toiseen suuntaan länteen, vaikkapa Kamppiin. Monet asiakkaat myös suosivat nettiostoksia sellaisissa ostosparatiiseissa kuin https://www.kellfri.fi/, jolloin heidän ei tarvitse välittää kauppakeskusten sokkeloisuudesta eikä edes kauppojen aukioloajoista. Verkkokaupat kun palvelevat asiakkaita 24/7 – juuri silloin, kun asiakas haluaa!

Redin monipuoliset palvelut

Redistä löytyy monipuolinen valikoima liikkeitä. Tämä ei kuitenkaan ole Redin ainoaa antia, sillä sieltä löytyy myös monia muita palveluita, kuten seinäkiipeilyä ja elokuvateatteri. Redistä löytyvä Cinnamon-niminen elokuvateatteri tarjoaa usein edullisia erityispäiviä, jolloin leffaa voi päästä katsomaan jopa vitosella. Näin leffakäynnit onnistuvat pienemmälläkin budjetilla. Kalasatamassa asuvan ei välttämättä tarvitsekaan lähteä asioille tai viihtymään Rediä pidemmälle. Tästä Redi ja Kalasatama saavat raadiltamme ehdottoman plussan!

Redin väljyys

Jos esimerkiksi Itiksen ihmispaljous alkaa hermostuttaa, kannattaa kokeilla Rediä. Koska monet asiakkaat ovat kokeneet Redin sokkeloiseksi, ovat he alkaneet äänestää jaloillaan ja Redissä on usein yllättävän vähän ihmisiä liikkeellä. Jopa sijoittajat, kuten SRV ovat alkaneet äänestää jaloillaan ja luopua sijoituksissaan Redissä. Liikkeissä on siis väljää ja ostokset saa yleensä tehdä rauhassa. Tästäkin Redi saa raadiltamme plussaa. Väljyyden lisäksi monessa Redin liikkeistä on yllättävän hyvät valikoimat, joten siellä ostoksilla käyminen voi olla yllättävän sujuvaa ja jopa rentouttavaa.

Asuntojen hinta

Kalasataman asunnot ovat nyt haluttuja helsinkiläisten keskuudessa. Kysyntä nostaa hintaa, ja asuntojen kalleus saakin raadiltamme miinuksen. Uudet asunnot on usein toki varusteltu hyvin ja niiden pintamateriaalit ovat laadukkaita, mutta läheskään kaikilla ei asuntojen kalleuden vuoksi ole varaa asua Kalasatamassa. Monelle asunto Kalasatamassa jääkin vain kaukaiseksi haaveeksi, mutta onneksi Redistä löytyy myös yhteinen olohuone, johon kuka tahansa voi mennä rentoutumaan, saaden näin oman osansa Kalasataman tunnelmasta, vaikka se ihkaoma olohuone jäisikin saamatta.

Meren läheisyys

Meren läheisyys on yksi niistä syistä, joiden ansiosta Kalasatama on niin kovin suosittu ja haluttu kohde. Sijaintinsa ansiosta Kalasatamassa onkin aivan oma tunnelmansa. Vaikka keskustaan matka taittuu nopeasti metrolla, voi Kalasatamassa silti tuntea olevansa lähellä luontoa. Suomalaiset ovat perinteisesti olleet merenkävijä- ja kalastajakansaa, mikä varmasti osaltaan selittää sitä, että monen mielestä juuri Kalasatamassa vain on sitä jotakin!

Back To Top
Search
Total