skip to Main Content
Menu
Mikä Kalasatamassa Viehättää?

Mikä Kalasatamassa viehättää?

Kalasatama on kukoistava kaupunginosa, joka houkuttelee monella vetovoimaisella ominaisuudellaan. Jos harkitset asunnon ostamista tai vuokraamista Kalasatamasta, kannattaa lukea tähän artikkeliin kootut alueen plussat.

Laadukas rakentaminen

Kalasatama on uusi asuinalue, joten myös siellä olevat asunnot ovat uusia ja moderneja. Alueen rakennukset ovat myös laadukkaita ja niissä on monia asumismukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten upeita viherhuoneita. Laadukas ja moderni keittiö on alueen kotien sydän. Innokkaat kotikokit tietävät, ettei ole suinkaan ihan se ja sama, millainen keittiö kotoa löytyy. Esimerkiksi laadukas keittiöhana on yllättävän tärkeä komponentti! Onneksi keittiöhana ja muut keittiön yksittäiset komponentit on myös helppo vaihtaa, elleivät kodin sisustusratkaisut miellytä omaa silmää!

Joissakin tapauksissa saatat löytää Kalasatamasta kodin, joka on muuten unelmiesi koti, mutta keittiön kaikki sisustusratkaisut eivät ole mieleisiä. Jos tällainen tilanne osuu kohdalle, kannattaa tutustua Rörfokus-nimisen verkkokaupan valikoimiin ja etsiä sieltä omaan sisustustyyliin sopiva keittiöhana. Kalasataman asunnot ovat niin haluttuja, että kannattaa tarttua hyvään tarjoukseen, vaikka yksittäinen keittiöhana ei olisikaan täysin mieleisesi! Keittiöhana on helppo päivittää Rörfokuksen avulla ja pääset näin kiinni laadukkaaseen kotiin Kalasatamassa!

Hyvät palvelut

Kalasatamasta löytyy hyvät palvelut pieneltä alueelta kävelymatkan päästä. Kauppakeskus Redistä löytyy ruoka- ja vaateliikkeitä sekä kivaa tekemistä perheen pienimmille. Redissä on mahdollista suosia myös kierrätettyjä tuotteita, sillä sieltä löytyy kierrätykseen panostavia liikkeitä. Kalasatamassa on myös oma terveyskeskus, koulu ja päiväkoti. Pikkulapsiperheessä on ihanaa, kun lapset voivat käydä lähikoulua ja -päiväkotia. Näin säästyy aikaa eikä perheen tarvitse stressata pitkiä koulu- tai päiväkotimatkoja.

Meren läheisyys

Yksi Kalasataman tärkeimmistä vetovoimatekijöistä on meren läheisyys. Meri on suurelle osalle suomalaisista erityisen tärkeä elementti ja onkin upeaa, että pääkaupungissa on mahdollista elää niin lähellä merta! Kauniit maisemat tarjoavat oivallisen tilaisuuden rentoutua ja päästää irti arjen murheista. Tätä mahdollisuutta ei kannata aliarvioida, sillä nykyinen elämäntyyli on yleensä erittäin hektinen ja mahdollisuus rentoutua tulee erityisen suureen tarpeeseen. Kun lepäät ja rentoudut riittävästi, riittää sinulla jälleen virtaa työn, kodin ja perheen pyörittämiseen ja olet entistä luovempi.

Hyvät ulkoilumahdollisuudet

Kalasataman läheisyydestä löytyy myös hyvät ulkoilumahdollisuudet. Mustikkamaa ja Korkeasaaren eläintarha ovat kävelymatkan päässä, joten voit lähteä rentouttavalle lenkille suoraan kotiovelta. Tämä on upea mahdollisuus näin lähellä Helsingin keskustaa! Hyvät ulkoilumahdollisuudet voivat innostaa säännölliseen liikkumiseen ja lisätä näin omaa hyvinvointia arvokkaalla tavalla.

Hyvät kulkuyhteydet

Kalasatamasta on myös hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Metrolla pääsee nopeasti ja näppärästi niin itään kuin Helsingin keskustaankin eikä Kalasatamassa asuvan välttämättä tarvitse omistaa omaa autoa. Näin perhe voi säästää rahaa ja elää mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Suuren maailman tuntua

Suomessa ei ole perinteisesti rakennettu pilvenpiirtäjiä mutta Kalasatamasta löytyy suuren maailman tuntua tässäkin suhteessa. Alueelle on nimittäin rakentumassa kovaa vauhtia näyttävä pilvenpiirtäjien keskittymä, johon on tulossa 15 pilvenpiirtäjää, joissa on 33 kerrosta ja jotka yltävät jopa 130 metrin korkeuteen. Suomen olosuhteissa on erityisen harvinaista herkkua päästä asumaan näin korkealle, joten ei olekaan ihme, että Kalasataman pilvenpiirtäjät houkuttelevat monia uusia asukkaita.

Runsaat työpaikat

Kalasatamasta on tarkoitus rakentaa vilkas alue, joka tarjoaa kodin jopa 20 000 ihmiselle sekä työpaikan 8 000 ihmiselle. Osa työpaikoista sijaitsee edellä mainituissa upeissa pilvenpiirtäjissä, jolloin omaan työelämäänkin on mahdollisuus saada uudenlainen ripaus suuren maailman tuntua. Ja mikäpä olisikaan ihanampaa kuin mieluisa työpaikka kävelymatkan päässä kotoa? Kalasatamassa tämäkin on mahdollista!

Back To Top
Search
Total