skip to Main Content
Menu
Ota Redin Olohuone Haltuun Macbook 16 -koneella

Ota Redin olohuone haltuun Macbook 16 -koneella

Kalasatamassa sijaitsevasta kauppakeskus Redistä löytyy mukava olohuone, jossa on kiva tehdä vaikka koulutehtäviä tai chattailla läheisten kanssa. Macbook 16 -kone on tällöin oiva kaveri, jolla on mukava työskennellä. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä, joiden avulla voit ostaa Macbook 16 -koneen käytettynä luotettavalta myyjältä hyvään hintaan ja ottaa Redin olohuoneen haltuun uuden koneesi kanssa!

Mikä ihmeen Redin Olohuone?

Olohuone löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta ja se on tarkoitettu kaupunkilaisten yhteisötilaksi. Olohuoneessa voi hengailla, lukea lehtiä ja kirjoja, tehdä töitä tai vaikkapa kotitehtäviä, osallistua erilaisiin tapahtumiin sekä työpajoihin sekä tehdä kaikenlaista muuta. Olohuoneen koko on huima – melkein 600 neliön suuruinen, joten Olohuoneeseen mahtuu runsaasti erilaista tapahtumaa ja toimintaa jopa yhtaikaa. Löydät tilasta myös Vapaakaupungin Verstaan erilaisine materiaaleineen ja työkaluineen. Verstaassa voikin askarrella, ommella ja tehdä muitakin käsitöitä.

Jos tilassa järjestetään tilaisuuksia tai tapahtumia, jotka vaativat hiljaisuutta, ei tiloissa voi samaan aikaan järjestää äänekkäitä tapaamisia. Esimerkiksi jooga ja pilates vaativat hiljaisuutta, kun taas erilaiset palaverit ovat usein melko äänekkäitä tapahtumia. Tällaisia tapahtumia ei siis ole mielekästä järjestää Olohuoneessa yhtaikaa. Perheen pienimpiä varten Rediin on rakennettu Vapaakaupungin Lastenhuone, joka löytyy kauppakeskuksen toisesta kerroksesta.

Olohuone soveltuu myös omien epäkaupallisten tapahtumien järjestämiseen, eikä tilojen käytöstä peritä maksua, kunhan järjestettävät tapahtuvat vain ovat avoimia kaikille sekä maksuttomia. Äänekkäitäkin tapahtumia, kuten keikkoja, on tiloissa mahdollista järjestää lauantaisin kello 19–22.30, poikkeuksena kesäkuukaudet, jolloin tiloissa ei järjestetä keikkoja. Olohuone on helposti saavutettavissa, sillä Kalasatamaan on helppo tulla kaikkialta Helsingistä.

Mistä käytetty Macbook 16 luotettavasti?

Kuten edellä jo todettiinkin, on Macbook 16 -kone erinomainen työjuhta esimerkiksi kotitehtävien tekemiseen Redin Olohuoneessa. Se soveltuu hyvin myös etätyöntekijälle ja kulkee näppärästi mukana, jos työntekijä haluaa kesken työskentelyn vaihtaa työskentelypaikkaa. Uuden Macbook 16 -koneen hinta vain saattaa hirvittää, eikä käytetyn Macbook 16 -koneen ostaminen yksityiseltä myyjältäkään välttämättä tunnu täysin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Tämän hintaluokan hankinnan kun haluaisi mielellään tehdä erityisen luotettavalta toimittajalta, eikä yksityishenkilöiden välisessä kaupassa välttämättä toisella osapuolella ole aina puhtaat jauhot pussissa. Ostaessaan macbook 16 -koneen yksityishenkilöltä voikin tulla tehneeksi huonot kaupat ja ostaneeksi koneen, joka on jotakin ihan muuta kuin luvattiin.

Onneksi tähänkin ongelmaan on olemassa oivallinen ratkaisu! Macbook 16 -kone on nimittäin mahdollista ostaa käytettynä, hyvään hintaan luotettavalta toimittajalta – mReselliltä. MResell tarjoaa myymilleen tuotteille 12 kuukauden takuun ja maksuttoman 14 vuorokauden palautusoikeuden. Lisäksi se tarjoaa myymilleen koneille maksuttoman hiilineutraalin toimituksen. Tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy kolme Macbook 16 -konetta, joiden hinta vaihtelee hieman alle 2 000 eurosta noin 2 250 euroon. Jokainen näistä koneista on saanut verkkokaupassa kuntoarvion 4 tähteä 5 tähdestä. Yksinkertainen kuntoarvio on oivallinen tapa arvioida myynnissä olevien koneiden hinta-laatusuhdetta, mikä puolestaan auttaa tekemään mahdollisimman hyvät kaupat. Tutustu samalla myös verkkokaupan muihin Apple-tuotteisiin ja poimi helmet niiden joukosta!

Back To Top
Search
Total