skip to Main Content
Menu
Kauppakeskus Redin Parhaat Vaateliikkeet

Kauppakeskus Redin parhaat vaateliikkeet

Tiesitkö, että shoppailu pidentää ikää? Vaikka tämä väittämä saattaakin kuulostaa hullulta, Taiwanissa teetetyn tutkimuksen mukaan henkilöt, jotka shoppailivat enemmän, elivät pidempään verrattuna harvoin ostoksilla käyviin henkilöihin. Myös edestakaisin kävely kaupasta toiseen kuluttaa kaloreita. Usko tai älä, normaalipainoinen nainen voi kuluttaa lähes 300 kaloria vain tunnin shoppailun aikana. Mikä tehostaa kalorien kulutusta vieläkin enemmän, on se seikka, että ostoksilla vierähtää yleensä useampikin tunti. Esimerkiksi kolmen tunnin shoppailu vastaa siis jo kovaa kuntosalitreeniä, puhumattakaan hyvästä fiiliksestä, jonka odottamaton alennuslöytö saa aikaan. Olisiko tässä jo riittävästi syitä seuraaville vaateostoksille?

Helsingin Kalasatamassa avattiin viime syyskuussa uusi kauppakeskus Redi, josta tuli samalla myös Helsingin kantakaupungin kaikkein suurin ja Suomen seitsemänneksi suurin kauppakeskus, sillä kauppakeskuksella on pinta-alaa reilut 64 000 neliötä. Kauppakeskuksesta on suora yhteys Kalasataman metrolle.

Redi kuuluu osaksi rakennusyhtiö SRV:n luomaa kokonaisuutta, johon sisältyy kauppakeskuksen lisäksi 2000 auton pysäköintialue ja kahdeksan tornitaloa, jotka kaikki sijaitsevat Kalasataman metroalueen läheisyydessä. Kauppakeskuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Pekka Helin ja hankkeen on uskottu maksavan jopa yli miljardi euroa. Redi palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin kello 9–21, lauantaisin kello 9–18 ja sunnuntaisin kello 12–18.

Redin parhaat vaateliikkeet

Redistä löytyy yli 200 palvelevaa liikettä, joista useat kymmenet ovat erikoistuneet vaatealalle. Listaamme seuraavaksi Redin parhaat tärpit vaateostoksille.

Bik Bok

Nuorten naisten muotiin erikoistuneella Bik Bokilla löytyy tälläkin hetkellä yli 200 eri liikettä ympäri Pohjoismaita. Kausittain vaihtuvat mallistot tarjoavat shoppailijalle boheemin nuorekasta tyyliä hyvään hintaan unohtamatta tietenkään iättömiä perustuotteita, joita voi huoletta yhdistellä monissa eri asukokonaisuuksissa. Bik Bokin löytää Redin ykköskerroksesta Lindexin ja Cubuksen välistä.

Esprit

Yli viidenkymmenen vuoden uran aikana Esprit on laajentanut toimintaansa jo yli 40 maahan. Mallisto huokuu kalifornialaista huoletonta ja aktiivista elämäntapaa, jonka laadukkaat materiaalit kestävät pidemmässäkin käytössä. Mallistosta löytyy linjoja sekä miehille että naisille. Espritin löytää Redin ykköskerroksesta Supedryn ja Tillanderin välistä.

Stadium

Pohjoismaiden suosituimpiin urheiluvaateliikkeisiin kuuluva Stadium tarjoaa laajan miesten, naisten ja lasten vaatevalikoiman lisäksi suosituimmat kenkäbrändit ja näiden joukossa ajattoman tyylikkäät Birkenstock -kengät sekä monipuoliset urheiluvarusteet aina kuntosalitarvikkeista juoksuun ja tennikseen. Lisäksi useilla Stadiumin tuotteilla on jopa 365 päivän palautusoikeus! Stadium sijaitsee Timanttisten ja Click-kenkäliikkeen välissä Redin ykköskerroksessa.

Monki

Ruotsalaisen Monkin mielenkiintoinen mallisto yhdistelee värikkäällä ja uniikilla tavalla aasialaista ja pohjoismaalaista katumuotia. Vaatteiden mielenkiintoiset yksityiskohdat, erikoiset materiaalit ja abstraktit kuviot ovat tehneet Monkista pääkaupunkiseudun boheemien nuorten suosikkibrändin. Monki sijaitsee Marc O’Polon ja Hanko Sushin välissä Redin ykköskerroksessa.

Levi’s Store

Farkkumaailman yksi tunnetuimmista brändeistä lienee edelleen jo vuonna 1873 perustettu Levi’s. Amerikkalaista rentoutta ja katu-uskottavuutta huokuva mallisto sopii trendikkäille, mutta samalla huolettomille pukeutujille, jotka arvostavat vaatteen laadukkuutta ja kestävyyttä. Levi’s sijaitsee KappAhlin ja Voltin välissä Redin ykköskerroksessa.

Dressmann

Dressmann lienee kiistattomasti jokaisen hinta- ja laatutietoisen miehen valinta. Dressmannin maskuliininen mallisto tarjoaa tyylikkäitä asukokonaisuuksia niin vapaa-aikaan kuin juhlaan. Nämä kaikenikäisille ja -kokoisille miehille suunnatut ajattoman monipuoliset mallistot löytää Redin ykköskerroksesta KappAhlin ja Jack&Jonesin välistä.

Weekday

Vuonna 2012 perustettu ruotsalainen Weekday on saanut inspiraationsa vahvasti katukuvassa näkyvästä nuorisomuodista ja urbaanista kulttuurista. Tästä denimiin erikoistuneesta vaateliikkeestä löytyy säännöllisesti päivitettyjä mallistoja sekä naisille että miehille. Weekday sijaitsee Redin ykköskerroksessa aivan New Yorkerin vieressä.

Back To Top
Search
Total